“Muhabet giver mulighed for at børnene kommer tættere på deres far. Når vi er på Bakken for eksempel, måske så har min søn oplevet noget med mig, som er interessant, så kommer han tættere på mig. Det er ligesom at han får følelser for mig, så han vil opleve mere med sin far.”

 

“Muhabet passer godt på mit barn, når vi går ud, og jeg viser min søn, at vi kan gå sammen derhen, at jeg kan klare det, at jeg ikke er en dårlig far. I Muhabet hjælper de mig med min situation. Jeg kan ikke klare det selv, jeg kan ikke passe på min søn. Mit barn han bliver ked af det, hvis han er alene. Så de passer på ham”.

 

“Jeg er meget glad for at se mit fine barn lave aktiviteter og leger med andre børn…… Det er også godt for mig, at jeg samarbejder med mit barn. Det er meget vigtigt for mig.”

 

“Før jeg kom til Muhabet troede jeg, at jeg var alene med mine problemer. Da jeg startede så fandt jeg så mange mænd med de samme problemer som mig. Så jeg føler, at der er nogle mennesker at dele mine problemer med. …Når jeg siger, at jeg er skilt og ikke sammen med mit barn, så er der nogle af dem der siger til mig: ”jeg har den samme historie”. Så vi udveksler erfaring om hvordan man skal fortsætte sit liv uden at man bliver deprimeret eller man får for mange tanker”

Kontakt:
Bragesgade 8c
2200 København N.
Tlf. 36 72 65 83
muhabet@muhabet.dk
Åbningstider:
Hverdage fra kl. 12-17.
Den sidste fredag i hver måned er der
festaften kl 18-22.
Vi holder sommerlukket i juli.