BLIV FRIVILLIG I MUHABET 

Mulighederne for at deltage og bidrage som frivillig i Muhabet er mange. Vi er glade for både små og store bidrag ift. tid brugt som frivillig. Al frivillighed har stor værdi for Muhabet.

Muhabet har lige nu omkring 30 frivillige medværter, som hjælper med praktiske opgaver i cafeen dvs. madlavning, opvask, følge til sportsaktiviteter mm og ikke mindst samvær med gæsterne i værestedets åbningstid. Andre frivillige bidrager også med hjælp til IT og PR-opgaver, administrative og andre praktiske opgaver.

I værestedets åbningstid bidrager gæster, frivillige medværter sammen med værterne personalet med at skabe et anerkendende og rart socialt samvær. I fællesskab hjælpes vi ad med de praktiske opgaver og vi lægger vægt på at det skal være et rart og givende at arbejde frivilligt i Muhabet.

Gæsterne bidrager for eksempel med at rumme hinanden og skabe god stemning. Nogle deltager i praktiske opgaver, når de har overskud og lyst. Alle bidrager således med det, de er gode til.

Gæsterne har rødder i mange forskellige kulturer, og i Muhabet er mangfoldighed en styrke. Forskellighed iblandt vores frivillige er således en god ting derfor opfordrer vi alle til at blive frivillige uanset etnisk baggrund, alder, køn og erfaring.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere så ring til os eller skriv os og vi vil svare dig hurtigst muligt.

3 + 9 =

Kontakt:
Bragesgade 8c
2200 København N.
Tlf. 36 72 65 83
muhabet@muhabet.dk
Åbningstider:
Hverdage fra kl. 12-17.
Den sidste fredag i hver måned er der
festaften kl 18-22.
Vi holder sommerlukket i juli.