Du er her:
Forside > Værterne
 

VÆRESTEDETS VÆRTER

Værterne i Muhabet er stedets ansatte, og stedet er bygget op omkring det mellemøstlige vært/gæst forhold. Værterne byder gæsten indenfor og serverer straks et glas tyrkisk te eller arabisk kaffe.
Vi arbejder bevidst med at skabe og udvikle en høflig og respektfuld omgangsform, hvor man ser, lytter og drager omsorg for hinanden.

 

Najib Haddar
Najib er Muhabets daglige leder og har det overordnede ansvar for cafeén i værestedet. Najib tager også ud og fortæller om Muhabets arbejde, og har ansvar for Muhabets besøgskorps. Najib er født og opvokset i Marokko og uddannet gymnasielærer i historie og geografi. Han kom til Danmark i 1983 og blev uddannet pædagog i 1989. Najibs modersmål er arabisk, men han taler også flydende fransk, engelsk og dansk.
Emine Ayyildizoglu Haddar
Emine er frivilligkoordinator i Muhabet og har det overordnede ansvar for koordineringen af det frivillige arbejde samt over for kvindedagene. Emine laver opsøgende arbejde overfor de frivillige blandt butikker og restauranter, der giver naturalier til Muhabets daglige måltid og caféaftener.
Emine er født og opvokset i Tyrkiet. Hun kom som ung til Danmark i 1979 og blev uddannet pædagog i 1989. Emines modersmål er tyrkisk og hun taler flydende dansk.
Lise Poulsen
Lise er administrator i Muhabet og har hovedansvaret for udførelsen af de administrative opgaver så som økonomi, ansøgninger og rapportskrivning.
Lise er født i Danmark og uddannet i dramaturgi i 1983. Hun har siden arbejdet med formidling og kulturmøde inden for integration af flygtninge og indvandrere i Danmark.
Necmettin Sütcü (Neco)
Neco er stedfortræder for daglig leder. 
Neco er tyrkisk kurder og taler udover tyrkisk og kurdisk flydende dansk og en del engelsk. Han kom til Danmark som 5-årig i 1978. Neco har gået på efg og handelsgymnasium og er i 2011 uddannet som pædagog. Før det har Neco været medejer af to restauranter i København i ca. syv år og har også været selvstændig vognmand og kørt taxa i en årrække. Neco maler portrætter efter bestilling - så hvem ved, det får vi måske at se her på hjemmesiden en dag.


Ibtisam Ghadban Farman

Ibtisam, der er uddannet biolog, kom til Danmark fra Irak i 1999. Hun har tidligere været frivillig i Muhabet og kom også i praktik i Muhabet, da hun i 2010 tog en pædagoguddannelse. Hun taler dansk, engelsk og arabisk. 

 

Webmaster: Mette Johansen