BLIV FRIVILLIG I MUHABET

Mulighederne for at deltage og bidrage som frivillig i Muhabet er mange. Vi er glade for både små og store bidrag ift. tid brugt som frivillig. Al frivillighed har stor værdi for Muhabet.

Muhabet har lige nu omkring 30 frivillige medværter, som hjælper med praktiske opgaver i cafeen dvs. madlavning, opvask, følge til sportsaktiviteter m.m. og ikke mindst samvær med gæsterne i værestedets åbningstid. Andre frivillige bidrager også med hjælp til IT og PR-opgaver, administrative og andre praktiske opgaver.

I værestedets åbningstid bidrager gæster, frivillige medværter sammen med værterne personalet med at skabe et anerkendende og rart socialt samvær.
I fællesskab hjælpes vi ad med de praktiske opgaver og vi lægger vægt på at det skal være et rart og givende at arbejde frivilligt i Muhabet.

Gæsterne bidrager for eksempel med at rumme hinanden og skabe god stemning. Nogle deltager i praktiske opgaver, når de har overskud og lyst. Alle bidrager således med det, de er gode til.

Gæsterne har rødder i mange forskellige kulturer, og i Muhabet er mangfoldighed en styrke. Forskellighed iblandt vores frivillige er således en god ting derfor opfordrer vi alle til at blive frivillige uanset etnisk baggrund, alder, køn og erfaring.

DE FRIVILLIGE SIGER

”Jeg er en del af et konstruktivt og engageret fællesskab, der er med til at gøre en forskel for nogen af de mest udsatte mennesker i Danmark. Det er væsentligt for mig at udføre et arbejde, der kan være med til rykke fordomme og for-forståelser i forhold til psykisk syge flygtninge og indvandrere, og jeg oplever, at Muhabet har en væsentlig mission i forhold til dette”.

Ida Flachs, frivillig siden 2003.

DE

”Som socialrådgiverstuderende har jeg gennem min praktik i Muhabet oplevet, hvordan den mindste ting kan gøre en forskel for et andet menneske.
Om det så er praktisk hjælp eller lange samtaler, som jeg har haft med gæsterne i Muhabet, så har de været meget taknemlige. Det giver mig følelsen af, at jeg gør en forskel for andre, og at det sociale arbejde er vigtig for andres liv. Det giver mig en motivation og et engagement til at udføre socialt arbejde. Det har været livsbekræftende at få lov til at være en del af en organisation, hvor man rent faktisk kommer hinanden ved og får opbygget en reel relation til hinanden”.

Maja Grønborg, socialrådgiver praktikant i 2017 og nu frivillig.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere, så ring eller skriv til os, og vi vil svare dig hurtigst muligt.

KONTAKT  Bragesgade 8C, 2200 København N / Tlf. 36 72 65 83 / muhabet@muhabet.dk  
ÅBNINGSTIDER  Hverdage fra kl 12-17 dog torsdag kl 12-16.30