BLIV FRIVILLIG I MUHABET

Der er mange forskellige muligheder for at deltage og bidrage som frivillig i Muhabet. Vi er glade for både små og store bidrag til fællesskabet – al frivillighed har en stor værdi. I vores åbningstid bidrager alle gæster, personalet og frivillige til at skabe et anerkendende, omsorgsfuldt og aktivt samvær i Muhabet. 

Vi har mange frivillige som hjælper til med forskellige opgaver – fra madlavning og rådgivning til kreative aktiviteter og relationsarbejde. Vi har også frivillige som arrangerer udflugter til seværdigheder i og omkring København, samt en frivillig frisør og en frivillig NADA-behandler. 

Vi ser mangfoldighed som en styrke, og forskellighed blandt vores frivillige er derfor positivt, hvorfor vi opfordrer alle til at blive frivillige uanset baggrund, alder og erfaring. 

Hvert år tilbyder vi arrangementer og kurser til vores frivillige. Udover at blive en del af et varmt fællesskab, får du som frivillig derfor også mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. 

Hvis du har lyst til at være med til at gøre en positiv forskel og være frivillig i Muhabet, er du velkommen til at kontakte vores souschef og frivilligkoordinator, Ibtisam Farman, på 93 83 04 66 eller ibtisam@muhabet.dk

“Jeg er en del af et konstruktivt og engageret fællesskab, der er med til at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark. Det er væsentligt for mig at udføre et arbejde, der kan være med til at rykke fordomme og forforståelser i forhold til psykisk syge flygtninge og indvandrere, og jeg oplever, at Muhabet har en væsentlig mission i forhold til dette.”

                                                                                                                                                                               – Ida Flachs, bestyrelsesformand og frivillig i Muhabet siden 2003

Ibtisam Farman – 93 83 04 66 eller ibtisam@muhabet.dk

KONTAKT  Bragesgade 8C, 2200 København N / Tlf. 36 72 65 83 / muhabet@muhabet.dk  
ÅBNINGSTIDER  Hverdage fra kl 12-17 dog torsdag kl 12-16.30