GÆSTERNE SIGER

“Det er en rar oplevelse at kunne sidde og få en kop te i fred og ro uden at føle frygt. Det betyder meget for mig, fordi jeg er flygtet fra tortur og forfølgelse. Det er svært for mig at vænne sig til det nye land og kan heller ikke være hjemme altid. Jeg oplever, at Muhabet er der for mig altid. Det giver mig tryghed. 

                                                                                        – 60-årige gæst fra Afghanistan

Muhabet er mit andet hjem. Det er ligesom jeg har fået en stor familie. Efter Muhabet er der sket stor fremgang i mit liv. Jeg er mere frisk, og alle omkring mig siger, at jeg ser bedre ud. Og nu kan jeg gå ud alene på gaden – også når det er mørkt.” 

48-årige gæst fra Tunesien

“Jeg er så taknemmelig for at jeg har fundet Muhabet. Her har jeg mulighed for at være sammen med folk fra mit hjemland, og jeg får sund og god mad. Jeg er bange for at lave mad derhjemme, fordi jeg er bange for at glemme at slukke komfuret.” 

                                                                                        – 35-årige gæst fra Somalia

“Jeg var hjemløs og kronisk syg. Jeg havde angst, flere hospitalsindlæggelser og problemer. Jeg oplever ikke blot en forandring i mit liv, men mange forandringer, siden jeg begyndte at komme i Muhabet. Jeg er blevet mere social og mere værdifuld. Psykisk er jeg blevet bedre. Muhabet tilbød mig muligheden for at kunne udtrykke mine følelser, angst og problemer trygt. Her kunne jeg snakke med andre mennesker med samme udfordringer. Muhabet har for mig været et alternativ til hospitalet.” 

 – 54-årige gæst fra Palæstina

KONTAKT  Bragesgade 8C, 2200 København N / Tlf. 36 72 65 83 / muhabet@muhabet.dk  
ÅBNINGSTIDER  Hverdage fra kl 12-17 dog torsdag kl 12-16.30