GÆSTERNE SIGER

Kommer dagligt i Muhabet. Fortæller alle i personalet, at Muhabet har betydet alt for ham. Det er det eneste sted han kommer, han har fået venner. Bliver ikke indlagt mere. Vælger Muhabet i stedet. Har nedtrappet sin medicin.
“Muhabet er mit andet hjem. Det er ligesom jeg har fået en stor familie.  Efter Muhabet er der sket stor fremgang i mit liv. Jeg er mere frisk, og alle omkring mig siger, at jeg ser bedre ud. Og nu kan jeg gå ud alene på gaden – også når det er mørkt.”
– Fraskilt tunesisk mand på 48 år med teenagedatter og førtidspensionist.

”Jeg er så taknemlig for at jeg har fundet Muhabet. Her har jeg mulighed for at være sammen med folk fra mit hjemland, og jeg får sund og god mad. Jeg er bange for at lave mad der hjemme, fordi jeg er bange for at glemme at slukke komfuret”.
– Enlig somalisk ung mand 35 år i ressourceforløb/kontanthjælp.

”Muhabet og sport hjælper mig. Det har givet mig energi igen. Sport er som medicin for mig.”
– Iransk gæst i 40’erne der nu er i job igen 2017.

“Muhabet har hjulpet mig igennem den sværeste tid i mit liv. Jeg er selv syg og har tre voksne børn med problemer: En psykisk syg datter, en psykisk syg søn med misbrug og en søn der har levet under jorden og på vej ud af bandekriminalitet. Uden Muhabet var jeg selv blevet indlagt. Nu kan jeg se lidt lysere på fremtiden.”
– Enlig kvindelig flygtning sidst i 50erne og førtidspensionist.

”Ingen psykologer eller psykiatere har kunnet hjælpe mig. Det har Muhabet.”
Han fortæller, at han kommer i Muhabet for at få lidt ro. En dag fortæller han, at han nu sover mere om natten. Han har kunnet sætte sit pilleforbrug ned fra fire til to om dagen.

– Irakisk mand i 60erne på førtidspension.

KONTAKT  Bragesgade 8C, 2200 København N / Tlf. 36 72 65 83 / muhabet@muhabet.dk  
ÅBNINGSTIDER  Hverdage fra kl 12-17 dog torsdag kl 12-16.30